Varumärken:MINI RODINI

MINI RODINI – SQUIRREL NEWBORN LEGGINGS PINK

240 kr

BEVAKA PRODUKT Vi kommer att informera dig när produkten är åter i lager. Lämna din e-postadress nedan.

Mjuka newborn leggings med heltäckande Squirrel-print, tillverkad i GOTS-certifierad ekologisk bomull med lite stretch. Leggingsen är tillverkade i Mini Rodinis modell för nyfödda. Designade med muddar i bensluten och en bredare mudd i midjan som kan vikas ut när barnet växer, vilket förlänger plaggets livslängd.

•  Heltäckande Squirrel-print
•  Mini Rodinis logga och information om storlek är printat direkt på insidan av tyget för att undvika eventuellt obehag från en påsydd etikett
•  95% ekologisk bomull och 5% elastan
•  GOTS-certifierad
•  Tillverkade i Turkiet
•  SKU 2173010128

Detta plagg är tillverkat i en fabrik som ingår i Mini Rodinis levnadslönsprojekt. Istället för att bara betala ut minimilöner, som är nästan omöjliga att leva på, betalar Mini Rodini ut en lön som gör det möjligt för en människa att försörja sig själv och sin familj.

Eftersom Mini Rodini arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker de att kontroller av kemikalier är extra viktigt. Detta plagg är GOTS-certifierad – den strängaste certifieringen för ekologiska material som finns på marknaden idag, vilket innefattar kontroller av varje steg i produktionskedjan inklusive kemikaliehantering och arbetsförhållanden.

Certifiering: GOTS
Komposition: Ekologisk
Certifierat av: ICEA Istituto per la Certificazione Etica e Ambientale
GOTS-kod: GOTS 2015-017

Storleksguide

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , , Etiketter: , , ,