Varumärken:MINI RODINI

MINI RODINI – PICO JACKET RED

900 kr

Nollställ

Klarröd allvädersjacka i återvunnen polyester och ekologisk bomull. Jackan har vattenavstötande BIONIC-FINISH® ECO-impregnering och god andningsförmåga. Pico-jackan är en skaljacka för barn, en självklar Mini Rodini-favorit som funkar lika bra i lekparken som en dag på stan. Bär jackan separat eller tillsammans med en av Mini Rodinis fleecejackor eller en tunnare puffjacka vid kallare väder.

Det här är en klassisk och återkommande modell från Mini Rodini.

•  Yttermaterial som andas med 3000g/m2/24h är vattentätt med 300 mm vattenpelare
•  Yttertyg: 65 % återvunnen polyester och 35 % ekologisk bomull
•  Foder: 100 % återvunnen polyestersatin
•  BIONIC-FINISH® ECO
•  GRS-certifierad
•  Tillverkad i Kina
•  SKU 2021010442

Denna produkt har den vattenavstötande impregneringen BIONIC-FINISH® ECO. De flesta flesta konventionella vattenavstötande impregneringarna på marknaden idag innehåller fluorkarboner som bryts ner väldigt långsamt i naturen, sprids lätt och finns idag världen över. De hämmar fortplantningsförmågan och misstänks även orsaka cancer. BIONIC-FINISH® ECO är ett säkert och miljövänligt alternativ som är helt fri från fluorkarboner och andra farliga kemikalier såsom PFC (perfluorerade ämnen), formaldehyd och paraffin.

GRS (Global Recycle Standard) är en certifiering som försäkrar att produkten består av miljövänligt återvunna material, som t.ex. PET-flaskor, kasserade fisknät och gamla kläder. Eftersom Mini Rodini arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker de att kontroller av kemikalier är extra viktigt. GRS är den strängaste certifieringen för återvunna material på marknaden idag och innefattar strikta kontroller av framför allt kemikaliehantering, men också av arbetsvillkor.

Storleksguide

SÄKER BETALNING

Du gillar kanske också…